Despre noi

Echipa LogBis

Cine suntem

Imaginati-va o reteta compusa din 20 de ani de experienta in ERP, 15 ani experienta in programare software si o serie de proiecte implementate cu succes in domenii ca managementul proiectelor, resurse umane, balanced scorecard, analize de date. Adaugati ceva pasiune pentru matematica si vizualizari grafice si aveti imaginea firmei LogBis, o companie IT pentru cei ce nu stiu IT.

Daniel Zvinca (Romania) - peste 15 ani de experienta in analize de date, programare, dezvoltare proiecte CAD, reprezentari grafice, coordonator de proiecte implementate cu succes in domenii ca CAD, management de proiecte, resurse umane, balanced scorecard, business intelligence.

Wilfried Van den Bosch (Belgia) - peste 20 ani experienta in sisteme ERP, programare, logistica si management IT cu rezultate excelente in implementare de proiecte in diferite comapanii.​​

Manuela Nistor (Romania) - analist programator cu 10 ani experienta in ERP, SQL si Hyper Analyzer. Consultant

Erik Willems (Belgia) - analist programator cu 25 ani experienta in MFG-PRO, AXAPTA, Progress, SQL Server, TARGIT, Hyper Analyzer. Manager la ISIS Consulting bvba.

Vincent Weinschenk (Olanda) - Senior consultant in logistica si proiectare warehouse. Manager la Wherehows Logistics

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.